Loopbaan coach in Nijmegen

Loopbaan coach in Nijmegen gezocht? Sabine Hemmers staat voor jou klaar. Ik ben loopbaancoach en loopbaanadviseur in Nijmegen en omgeving. Dit betekent dat ik jou kan helpen met loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies. Dit doen we door middel van enkele gesprekken.

Ik help jou ontdekken welke werkzaamheden het beste bij jou en jouw privé situatie passen. Daar hoort ook ontwikkeladvies bij zodat je kunt werken aan onderdelen van een baan waar je geen of weinig ervaring mee hebt. Op deze manier ontwikkel je ook extra persoonlijke skills.

Neem contact op

Tips voor het maken van een carrièreswitch

Welke problemen ondersteunt een loopbaancoach?

 • Heroriëntatie van werk, functie of studie
 • Verwerven van persoonlijke inzichten
 • Loopbaanadvies tijdens outplacement
 • Hoe en waar kan ik me in ontwikkelen
 • Persoonlijke effectiviteit om doelen haalbaar te maken
 • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen carrièrepad

Hoe ziet het coaching proces er uit?

De eerste afspraak is altijd een kennismaking. Deze is er op gericht om te ervaren of jij als coachee een klik hebt met mij als coach. Tevens is het belangrijk dat je vertrouwen in me hebt. Andersom kan ik ook bepalen of de vraag van jou als coachee past bij de coaching die ik geef. Bij meer psychosociale problemen verwijs ik je door. Op basis van dit persoonlijke contact maak ik een inschatting van het aantal sessies en spreken we af welke vorm van coaching het beste bij je past. Je kunt altijd bij mij terecht als je nadenkt over een carrièreswitch.

Voordelen van een persoonlijke coach

Coachen is probleemoplossend met een snel resultaat, waarbij jij als mens centraal staat. Hierbij krijg je geen advies maar je wordt aangezet tot het bedenken van eigen oplossingen. Dingen waar je mogelijk al jaren mee loopt, kunnen in een paar sessies inzichtelijk gemaakt worden. Hierna kun je hier zelf mee aan de slag. Veranderingen die je hiermee doormaakt zijn niet tijdelijk, maar blijvend. Je hebt de rest van jouw leven hier profijt van. Tevens heb je niet alleen zelf hier profijt van, jouw omgeving ook.

 

Welke vormen van coaching zijn er?

Er zijn diverse vormen van coaching. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet:

 • Face to face coaching in de praktijk of bij jou op locatie;
 • E-coaching: online via Teams;
 • Wandelcoaching in de natuur;
 • Telefonisch coaching;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Sabine Hemmers als jouw loopbaancoach

Ik heb al jarenlange (internationale) bedrijfservaring in de sales & marketing. Dit heb ik gecombineerd met mijn werk als recruiter en loopbaancoach. Ik ben empathisch, doelgericht en maak scherpe analyses. Dit zorgt ervoor dat ik snel snap waar het om gaat en dat ik de vinger op de zere plek kan leggen.

Ik help jou graag bij eerder genoemde problemen of vragen. Het is mijn doel om jou tijdens het traject naar een next level kan helpen als het gaat om life-, business- of loopbaancoaching, dit doe ik ook in de steden Arnhem, Oss en Den Bosch. Elk coach traject wordt voor jou op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen. Daarnaast ben ik zeer flexibel qua tijd, dag en locatie.

 

Neem direct contact op

Wil je gebruik maken van mijn diensten als coach en hulp bij het oplossen van jouw probleem of vragen? Ook de kosten bespreek ik graag persoonlijk met jou. Dit verschilt namelijk per persoon. Neem dan direct contact met mij op voor een eerste afspraak. Je kunt bellen naar 06-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Neem contact op

Jouw persoonlijke loopbaan coach in Den Bosch