Over Sabine

Sabine heeft als Coach en Recruiter vele bedrijven en afdelingen van binnen gezien en met veel verschillende mensen mogen kennismaken. Door deze jarenlange ervaring, vooral in commerciële bedrijven en specifiek in Retail, heeft zij als Coach veel inzichten opgedaan die zeer waardevol zijn in haar huidige werk als Organisatie Coach die ze graag met jou of jouw bedrijf wil delen.

Met haar unieke mix van een frisse blik, doel- én mensgerichtheid en lef om te confronteren waarbij zij haar eigen kwetsbaarheid durft in te zetten, heeft zij veel impact op zowel leiders als medewerkers. Haar 1 op 1 coachsessies, team coaching, Empowerment Days en trainingen worden goed bezocht en gewaardeerd door een divers publiek.

Sabine gelooft dat de wijze van communiceren heel bepalend kan zijn in hoe effectief een samenwerking verloopt en hoe mensen zich verhouden tot elkaar. Zij is daarom uitermate scherp op verbale én non verbale communicatie. Zij weet als geen ander gedrag en patronen te doorzien, overtuigingen en aannames te herkennen en beweegt jou er toe om met jouw huidige ervaring en kennis, nieuwe keuzes te maken met betere financiële en strategische keuzes als resultaat. Naast grote Retail organisaties, helpt Sabine ook graag kleinere, gedreven organisaties het verschil te maken.

Neem contact op

Empower-her-sabine-hemmers

Curriculum

Sabine Hemmers (1971) studeerde commerciële economie aan de Hogeschool Eindhoven, gevolgd door Personal Coaching aan de Academie voor Psychotherapie en Organisatie-, Team- en Executive Coaching bij de Balansgroep. Na een carrière in Sales & Marketing in FMCG, vervolgde zij haar loopbaan in Recruitment gecombineerd met Personal Coaching om uiteindelijk voor het vak van Organisatie Coach te kiezen.

Organisatiecoach en business coach in Amsterdam