Loopbaan coach in Den Bosch

Ben je op zoek naar een loopbaan coach in Den Bosch? Dan wil ik me graag even voorstellen: mijn naam is Sabine Hemmers. Ik ben loopbaancoach / loopbaanadviseur en kan jou of jullie werknemers helpen met loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies in Den Bosch en omgeving. Geïnteresseerd in een loopbaancoach en woon je in Den Bosch? Plan dan een afspraak voor een oriëntatiegesprek met mij als jouw coach.

Neem contact op

Loopbaancoach en loopbaanadviseur Sabine Hemmers

Met welke problemen kun je bij een loopbaan coach in Den Bosch terecht?

 • Heroriëntatie van werk, functie of studie
 • Verwerven van persoonlijke inzichten
 • Loopbaanadvies tijdens Re-integratie of Outplacement
 • Hoe en waar kan ik me in ontwikkelen?
 • Persoonlijke effectiviteit om doelen haalbaar te maken
 • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen carrièrepad weer terug?

Ontwikkeladvies van een professionele coach

Het is mijn doel als loopbaan coach in Den Bosch om samen met jou te ontdekken welk werk, in allerlei opzichten, het best bij jou en jouw privésituatie past. Tevens hoort hier vaak een ontwikkeladvies bij. Zodat je kunt werken aan de onderdelen van de baan waar jij geen of weinig ervaring mee hebt. Daarvoor kun je onder meer trainingen gaan volgen. Je kan ook je persoonlijke skills verder ontwikkelen, bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen opbouwen.

Jouw persoonlijke loopbaan coach in Den Bosch

Hoe ziet het loopbaancoaching traject eruit?

De eerste afspraak is altijd een oriëntatiegesprek. Deze is vrijblijvend en gericht op kennismaking, en om te ervaren of er een klik tussen ons is. Tevens is het belangrijk dat jij vertrouwen in mij hebt als loopbaan coach in Den Bosch. Andersom kan ik ook bepalen of jouw vraag en gewenste loopbaanbegeleiding past bij de coaching die ik geef. Bij meer psychosociale problemen verwijs ik je door naar een collega.

Op basis van dit persoonlijke contact maak ik een inschatting van het aantal sessies voor het gehele loopbaancoaching traject. Bovendien maken we samen een plan en spreken we af welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van een loopbaan coach in Den Bosch?

Coachen is probleemoplossend met een snel resultaat. Waarbij jij als mens centraal staat. Hierbij krijg je geen normaal loopbaanadvies, maar je wordt aangezet tot het bedenken van eigen oplossingen. Dingen waar je mogelijk al jaren mee rondloopt, kunnen in een paar sessies inzichtelijk gemaakt worden. Hierna kun je er zelf mee aan de slag.

Je wordt dus in feite je eigen coach. De weg van loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies duurt ongeveer tussen de 5 en 10 sessies. Naast de persoonlijke sessies kunnen ook opdrachten deel uitmaken van het coaching traject. Veranderingen en ontwikkelingen die je met deze coaching doormaakt zijn niet tijdelijk, maar “for life”. Ook jouw omgeving profiteert hiervan.

 

Welke vormen van loopbaancoaching geef ik?

Er zijn diverse vormen van loopbaancoaching. Ik heb ze voor jou op een rij gezet:

 • Face to face coaching in de praktijk of op een andere voor jou handige locatie;
 • E-coaching: online via Teams;
 • Wandelcoaching in de natuur;
 • Telefonische coaching;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Online loopbaancoaching in Den Bosch

Waarom Sabine Hemmers als loopbaan coach in Den Bosch?

Ik heb jarenlange (internationale) bedrijfservaring in sales & marketing en heb dat gecombineerd met mijn werk als recruiter en loopbaancoach. Door al deze ervaringen en mijn werk als recruiter heb ik veel kennis van de arbeidsmarkt. Wat helpt tijdens de loopbaanbegeleiding.

Als persoon ben ik empathisch, doelgericht en maak scherpe analyses. Dit zorgt ervoor dat ik snel snap waar het om gaat en ik de vinger op de zere plek kan leggen. Ik help jou graag bij bovengenoemde problemen of vragen. En ik krijg enorm veel voldoening als ik jou tijdens het coaching traject naar een next level kan helpen als het gaat om live-, business- of loopbaancoaching. Dit kan geheel op jouw gewenste locatie. Zo ben ik ook werkzaam in: Arnhem, Oss en Nijmegen

Elk coaching traject wordt voor jou op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen. Zelf ben ik zeer flexibel qua tijd, dag en locatie.

 

Maak gelijk een afspraak

Wil je gebruik maken van mijn diensten als loopbaan coach in Den Bosch en sta je open voor hulp bij het oplossen van jouw probleem of vragen? Neem dan direct contact met mij op voor een eerste afspraak. Je kunt bellen naar 06-26262299 of een e-mail te sturen naar coaching@sabinehemmers.nl. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Neem contact op

Loopbegeleiding aanvragen in Den Bosch