Loopbaan coach Oss

Ben je op zoek naar een loopbaan coach in Oss voor een carrièreswitch? Voor loopbaancoaching zit je goed bij Sabine Hemmers. Ik ben een loopbaancoach en loopbaanadviseur in de buurt van Oss en omgeving. Ik kan jou helpen met loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies. Het doel hierbij is om te ontdekken wat voor werk het beste bij jou en jouw privé situatie past.

Bij de coaching hoort ook een ontwikkeladvies. Dit is zodat jij kunt werken aan diverse onderdelen van de baan waar jij geen ervaring mee hebt. Door trainingen te volgen kun je meer persoonlijke skills ontwikkelen.

Neem contact op

business coach voor vrouwen

Met welke problemen kun je bij een loopbaan coach terecht?

 • Heroriëntatie van werk, functie of studie
 • Verwerven van persoonlijke inzichten
 • Loopbaanadvies tijdens outplacement
 • Hoe en waar kan ik me in ontwikkelen
 • Persoonlijke effectiviteit om doelen haalbaar te maken
 • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen carrièrepad

Wat houdt het coaching proces in?

Als eerste begin ik altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of jij als coachee en ik als coach samen een klik hebben. Het is namelijk belangrijk dat jij vertrouwen in mij hebt en ik kan bepalen of jouw vraag bij mijn coaching past. Indien je meer psychosociale problemen hebt, verwijs ik je door. Op basis van dit eerste gesprek maak ik een inschatting van het traject. Hierin bepalen we het aantal sessies en spreken we af welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Voordelen van een persoonlijke coach

Er zitten diverse voordelen aan coaching. Jij als mens staat bij mij centraal. Ik geef jou geen advies, maar door de coaching wordt je aangezet om jouw eigen oplossingen te bedenken. Dit kunnen oplossingen zijn voor dingen waar je al jaren mee loopt. Dit kan in een paar sessies al inzichtelijk gemaakt worden. Na de coaching kun je hier zelf mee aan de slag. De veranderingen en ontwikkeling die jij doormaakt zijn niet tijdelijk, maar blijvend.

 

Welke vormen van coaching zijn er?

Er zijn diverse vormen van coaching. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet:

 • Face to face coaching in de praktijk of bij jou op locatie;
 • E-coaching: online via Teams;
 • Wandelcoaching in de natuur;
 • Telefonisch coaching;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Organisatiecoach en business coach in Amsterdam

Waarom Sabine Hemmers als loopbaan coach?

Mijn jarenlange (internationale) bedrijfservaring in sales en marketing heb ik gecombineerd met mijn werk als recruiter en loopbaancoach. Door mijn werk als recruiter heb ik veel kennis van de arbeidsmarkt. Dit is helpend tijdens de loopbaanbegeleiding die ik aanbied. Ik sta klaar om jou te helpen bij jouw vragen en problemen omtrent jouw loopbaan. Het coach traject wordt altijd afgestemd op jouw wensen en is zo helemaal op maat gemaakt. Daarnaast ben ik zeer flexibel als het gaat om tijd, dag en locatie. Ik kom ook gerust naar jou toe als je dat graag wil. Zo ben ik o.a. ook werkzaam in Arnhem, Nijmegen en Den Bosch

 

Neem contact op

Ben je op zoek naar een loopbaan coach in Oss? Neem dan gelijk contact met me op. Ik kan jou helpen bij het oplossen van jouw problemen en vragen. Ik ben te bereiken via 06-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl. Het contactformulier invullen is uiteraard ook mogelijk.

Neem contact op