Loopbaan coach Oss

Welkom bij de toonaangevende Loopbaan Coach voor vrouwen in Oss! Ben jij op zoek naar professionele loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies om jouw volledige potentieel te ontdekken en je carrière doelen te realiseren? Zoek niet verder! Als ervaren loopbaancoach (en voormalig recruiter) sta ik Sabine Hemmers klaar om je te ondersteunen op jouw unieke reis naar geluk en succes.

In Oss en omgeving streef ik ernaar vrouwen te empoweren en hen te helpen bij het bereiken van hun carrière doelen en persoonlijke ambities. Wat mij onderscheidt, is dat ik niet geloof in traditionele assessments. Ik begrijp dat elke vrouw unieke dromen en doelen heeft. Daarom bied ik op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning om je te helpen jouw specifieke carrière pad te vinden en te bewandelen.

Mijn loopbaan coaching omvat diepgaande gesprekken en praktische strategieën om jouw professionele groei te stimuleren. Of je nu een carrièreswitch overweegt, naar leiderschap streeft of jezelf wilt heruitvinden in de arbeidsmarkt, ik heb de expertise om je te begeleiden en ontwikkeladvies te geven.

Ontdek met mijn deskundige begeleiding hoe je jouw vaardigheden en passies kunt benutten om een vervullende carrière op te bouwen. Ik geloof in het ontsluiten van jouw volledige potentieel en streef ernaar je te helpen bij elke stap op weg naar succes.

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Investeer in je toekomst en laat mij je leiden naar de carrièresuccessen die je verdient. Bereik jouw dromen met mijn Loopbaan Coaching voor vrouwen in Arnhem – waar jouw succes centraal staat!

Neem contact op

business coach voor vrouwen

Met welke problemen kun je bij een loopbaan coach terecht?

 • Heroriëntatie van werk, functie of studie
 • Verwerven van persoonlijke inzichten
 • Loopbaanadvies tijdens outplacement
 • Hoe en waar kan ik me in ontwikkelen
 • Persoonlijke effectiviteit om doelen haalbaar te maken
 • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen carrièrepad

Wat houdt het coaching proces in?

Als eerste begin ik altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of jij als coachee en ik als coach samen een klik hebben. Het is namelijk belangrijk dat jij vertrouwen in mij hebt en ik kan bepalen of jouw vraag bij mijn coaching past. Indien je meer psychosociale problemen hebt, verwijs ik je door. Op basis van dit eerste gesprek maak ik een inschatting van het traject. Hierin bepalen we het aantal sessies en spreken we af welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Voordelen van een persoonlijke coach

Er zitten diverse voordelen aan coaching. Jij als mens staat bij mij centraal. Ik geef jou geen advies, maar door de coaching wordt je aangezet om jouw eigen oplossingen te bedenken. Dit kunnen oplossingen zijn voor dingen waar je al jaren mee loopt. Dit kan in een paar sessies al inzichtelijk gemaakt worden. Na de coaching kun je hier zelf mee aan de slag. De veranderingen en ontwikkeling die jij doormaakt zijn niet tijdelijk, maar blijvend.

 

Welke vormen van coaching zijn er?

Er zijn diverse vormen van coaching. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet:

 • Face to face coaching in de praktijk of bij jou op locatie;
 • E-coaching: online via Teams;
 • Wandelcoaching in de natuur;
 • Telefonisch coaching;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Organisatiecoach en business coach in Amsterdam

Waarom Sabine Hemmers als loopbaan coach?

Mijn jarenlange (internationale) bedrijfservaring in sales en marketing heb ik gecombineerd met mijn werk als recruiter en loopbaancoach. Door mijn werk als recruiter heb ik veel kennis van de arbeidsmarkt. Dit is helpend tijdens de loopbaanbegeleiding die ik aanbied. Ik sta klaar om jou te helpen bij jouw vragen en problemen omtrent jouw loopbaan. Het coach traject wordt altijd afgestemd op jouw wensen en is zo helemaal op maat gemaakt. Daarnaast ben ik zeer flexibel als het gaat om tijd, dag en locatie. Ik kom ook gerust naar jou toe als je dat graag wil. Zo ben ik o.a. ook werkzaam in Arnhem, Nijmegen en Den Bosch

 

Neem contact op

Ben je op zoek naar een loopbaan coach in Oss? Neem dan gelijk contact met me op. Ik kan jou helpen bij het oplossen van jouw problemen en vragen. Ik ben te bereiken via 06-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl. Het contactformulier invullen is uiteraard ook mogelijk.

Neem contact op