Vrouwelijk leiderschap

Zoek jij een coach voor vrouwelijk leiderschap? Het is mijn missie om vrouwelijke leiderschap in beeld te brengen. Dit doe ik door te ‘empoweren’ in de groei naar authentiek leiderschap. Dat doe ik door het vergroten van jouw zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en door je zelfbeeld positiever te laten zijn. Daarnaast geef ik jou inzicht in jouw missie, visie, waarden en normen. Wil je meer weten over mij?

Ben jij geïnteresseerd in een coachtraject voor vrouwelijk leiderschap? Maak dan een afspraak. Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op via telefoonnummer +316-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl.

Neem contact op

Waar helpt vrouwelijk leiderschap bij?

Een coachtraject of een vrouwelijk leiderschap training van een coach met ervaring kan fijn zijn wanneer je tegen de volgende vragen aanloopt:

  • Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen in authentiek leiderschap?
  • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en verkrijg ik een positief zelfbeeld?
  • Waar zit mijn persoonlijke kracht/drivers/normen en waarden?
  • Hoe kan ik mijzelf beter leren kennen?
  • Hoe kan ik mijn masculiene leiderschapskwaliteiten ombuigen naar gewaardeerde vrouwelijke leiderschapskwaliteiten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik me als vrouw niet als “one of the guys” ga gedragen?
  • Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen tot een manager/leider?
  • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn leiderschap?
  • Wat is een gewenste en passende carrièrestap voor mij?
  • Hoe verkrijg ik een optimale balans in werk/privé?

Wat is authentiek leiderschap?

Authentiek leiderschap is leiderschap waarbij je je diepste zingeving (missie) en je kernwaarden leidend laat zijn in je gedrag. De verkenningstocht van ‘wat verwacht de omgeving van mij’ naar ‘wat wil ik zelf’, brengt je uiteindelijk naar je kern, je authenticiteit. Als je je eigen kern eenmaal gevonden hebt, is het mogelijk om een reis van je binnenste naar de omgeving buiten te maken. Je missie wordt dan leidend voor je gedrag waardoor jouw probleemstelling(en) een andere lading krijgt en je makkelijker keuzes kunt maken.

Vrouwelijk leiderschap: hoe doe ik dat?

Tijdens mijn coaching houd ik het vrouwelijk leiderschap altijd voor ogen. Ik ondersteun je in het (her)ontdekken van wie jij bent en waar je voor staat, zodat je daar naar kan gaan leven. We gaan samen op ontdekkingsreis en stellen vast wat jouw missie, visie, waarden en normen zijn. Op basis daarvan kan jij vervolgens gerichte keuzes maken. Tijdens de coaching wordt duidelijk hoe het met je zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeeld zit. Vervolgens werk ik als business coach samen met jou aan het vergroten hiervan, met behulp van op maat gemaakte interventies.

 

business coach voor vrouwen

Waarom kies je voor mij als coach voor vrouwen?

Leiderschap voor vrouwen is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik heb jarenlange ervaring als coach bij bedrijven en hou me graag bezig met vrouwelijk leiderschap. Vrouwen met ambitie kiezen voor ​​mij, omdat ik me in hen verdiep en specialiseer. Ik draag bij aan meer vrouwelijk leiderschap vanuit mijn kernwaarden: samenwerking, professionaliteit, gelijkwaardigheid en betrouwbaarheid.

Vrouwelijk leiderschap in beeld brengen is mijn doel. Ik vind het belangrijk dat er door mijn coaching impact is op zowel het zakelijke- als privéleven. Ook werk ik graag samen met organisaties die aan een inclusief werkklimaat willen werken en dit onderdeel van hun cultuur willen maken, zodat vrouwen met ambitie betere carrièrekansen hebben.

 

Wat kost een coach traject?

Wie bieden diverse coach trajecten aan van 3, 6 en 12 maanden programma’s. Wil je daar meer over weten, neem dan even contact op via onderstaande button of bel op 06-26262299.

Neem contact op

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je in je kracht komen tijdens een coachtraject of vrouwelijke leiderschap training van een coach voor vrouwen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Ik start een coachtraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dit goed werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan betekenen. We bespreken jouw coachvraag en hoe het een en ander werkt. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Neem contact op