Coaching in Arnhem

Ben je op zoek naar professionele coaching in Arnhem? Ontvang persoonlijke begeleiding van Sabine Hemmers, dé ervaren Mindset Coach in Arnhem en omgeving. Met expertise in diverse gebieden sta ik klaar om je te ondersteunen bij uiteenlopende uitdagingen en vragen. Mijn missie is om jou te begeleiden naar de gewenste verandering en samen streven we naar jouw persoonlijke groei. Neem vandaag nog contact op voor effectieve coaching in Arnhem!

Neem contact op

Met welke problemen kun je bij een coach terecht?

 • Inzicht krijgen in eigen communicatie

 • Inzicht krijgen in eigen gedrag

 • Balans tussen werk en privé

 • Loopbaanbegeleiding

 • Leiderschap ontwikkeling

 • Persoonlijke effectiviteit

 • Stress reductie

 • Onzekerheid overwinnen

Hoe ziet het coaching proces er uit?

De eerste afspraak is altijd een kennismaking. Deze is er op gericht om te ervaren of er een klik is tussen jou als coachee en met mij als coach en of jij het vertrouwen in mij hebt. Andersom kan ik bepalen of de vraag van jou als coachee past bij de coaching die ik geef. Bij meer psychosociale problemen zal ik je doorverwijzen. Op basis van dit persoonlijke contact maak ik een inschatting van het aantal sessies en spreken we af welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke coach?

Coaching is probleemoplossend met een snel resultaat, waarbij jij als mens centraal staat. Hierbij krijg je geen advies maar je wordt aangezet tot het bedenken van eigen oplossingen. Dingen waar je mogelijk al jaren mee loopt, kunnen in een paar sessies inzichtelijk gemaakt worden. Hierna kun je hier zelf mee aan de slag. Veranderingen die je hiermee doormaakt zijn niet tijdelijk, maar blijvend. Je hebt de rest van jouw leven hier profijt van en jouw omgeving (partner/familie/vrienden/collega’s) tevens ook.

 

Welke vormen van coaching zijn er?

Er zijn diverse vormen van coaching. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet:

 • Face to face coaching in mijn praktijk in Altforst;
 • E-coaching: online via Zoom;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Waarom Sabine Hemmers als coach?

Ik help jou graag bij bovengenoemde problemen of vragen. Elk coach traject wordt voor jou op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen. Zelf ben ik zeer flexibel qua tijd, dag en locatie. Ik heb al jarenlange (internationale) bedrijfservaring in sales & marketing. Dit heb ik gecombineerd met mijn ervaring als recruiter en loopbaancoach. Dit maakt dat ik mijn werk als coach zeer doel- en resultaatgericht doe.

Ik werk met empathie en scherpe analyses. Dit zorgt ervoor dat ik snel snap waar het om gaat en ik de vinger op de zere plek kan leggen. Ik krijg enorm veel voldoening als ik jou tijdens het traject naar een next level kan helpen als het gaat om life-, business- of loopbaancoach.

 

Maak gelijk een afspraak

Wil je gebruik maken van mijn diensten als coach en hulp bij het oplossen van jouw probleem of vragen? Neem dan contact met mij op voor een eerste afspraak. Je kunt bellen naar 06-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Neem contact op