Mindset Coach voor bedrijven in Utrecht

Ben je op zoek naar een Mindset Coach voor bedrijven in Utrecht? Die heb je dan gevonden –> Sabine Hemmers, aangenaam kennis te maken! Ik wil je graag helpen om nieuwe inzichten te ontwikkelen binnen jouw organisatie. Daarnaast zet ik mij in om een beter resultaat neer te zetten en een scherpere focus op de (core) business te krijgen.

Door mijn jarenlange business ervaring en werk als coach doorzie ik snel patronen, gedrag en communicatie. Organisaties die je zijn voorgegaan waarderen mij als Mindset Coach voor bedrijven in Utrecht om mijn warme en persoonlijke contact. Wil jij dit ook ervaren en kan je organisatie wel een ontwikkeling of transformatie gebruiken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Tips voor het maken van een carrièreswitch

Wanneer kies je voor een Mindset Coach voor bedrijven in Utrecht?

  • Team coaching

  • Executive coaching

  • Communicatie problemen

  • Verandering in de organisatie

  • Verbetering van de organisatie cultuur

  • Werknemers in hun kracht zetten

  • Veiligheid en vertrouwen (terug)brengen in de organisatie

Uitleg: Mindset Coaching voor bedrijven

Als Mindset Coach voor bedrijven in Utrecht kijk ik naar de organisatie als geheel om een leerproces te faciliteren dat gericht is op duurzame verandering binnen de organisatie. Hierbij richt ik me niet alleen op de zichtbare processen binnen het team en de organisatie, maar ook op de wisselwerking tussen het zichtbare en onzichtbare gedrag.

Waarom doen mensen wat ze doen, wat levert het op (of niet op), en wat is daarvan het effect op het bedrijf als geheel? Als teamcoach in Utrecht stimuleer ik de medewerkers om een gezamenlijk avontuur aan te gaan. Zo geven we met zijn allen het gewenste doel vorm.

De doelen van organisatie verandering

De CEO’s, directeuren en managers van bedrijven vragen vaak niet om team en business coaching. Ze willen alleen dat er verandering optreedt binnen de organisatie zodat het bedrijf verder kan groeien. Die organisatie verandering kan gericht zijn op meerdere doelen.

Hier komen ze: samenwerking en communicatie binnen een (directie) team of tussen teams, het mee krijgen van de medewerkers om een organisatie transformatie aan te gaan, de organisatiecultuur, de manier van werken, organisatie processen etc.

 

 

 

Plan een afspraak in

Ben je geïnteresseerd in de begeleiding van eenMindset Coach voor bedrijven in Utrecht? Kom dan in contact met Sabine Hemmers en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Contact met opnemen kan via 06-26262299,  email of vul het contactformulier op de website in.

Neem contact op

Organisatiecoach en business coach in Utrecht