Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam

Ben je op zoek naar een Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam? Dan heb je de juiste persoon gevonden: Sabine Hemmers. Ik help bedrijven die duurzame verandering binnen hun organisatie willen bewerkstelligen. Ben je ondernemer, CEO, directeur of manager van een organisatie in Rotterdam en snakt het bedrijf naar een transformatie, transitie of ontwikkeling? Schakel dan Sabine in, een Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam. Plan een afspraak voor een gratis eerste kennismaking.

Neem contact op

Jouw persoonlijke loopbaan coach in Den Bosch

Wanneer kies je voor een Mindset Coach bedrijven in Rotterdam?

  • Team coaching

  • Executive coaching

  • Communicatie problemen

  • Verandering in de organisatie

  • Verbetering van de organisatie cultuur

  • Werknemers in hun kracht zetten

  • Veiligheid en vertrouwen (terug)brengen in de organisatie

Wat is Mindset Coaching voor bedrijven in Rotterdam?

Een Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam zal gericht zijn op het faciliteren van een leerproces dat gericht is op een duurzame verandering binnen de organisatie. Als Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam stimuleer ik medewerkers in organisaties om een gezamenlijk avontuur aan te gaan. Zo geven we samen het gewenste doel vorm.

Niet alleen de medewerkers geven betekenis aan wat er in de organisatie gebeurt, ook de directie en de verschillende afdelingen hebben hier een grote rol in. Waarom doen mensen wat ze doen, wat levert het op (of niet op), en wat is daarvan het effect op het bedrijf als geheel?

Wat kunnen de doelen zijn van organisatie verandering?

Vaak vragen bedrijven niet om team en business coaching. Maar willen ze dat er verandering optreedt binnen de organisatie. Omdat er een groeiend besef is dat de organisatie als geheel tot véél meer in staat is dan dat er wordt gerealiseerd. Die organisatie verandering kan gericht zijn op meerdere doelen.

Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking en communicatie binnen een (directie)team of tussen teams, het mee krijgen van de medewerkers om een organisatie transformatie aan te gaan, de organisatiecultuur, de manier van werken, organisatie processen etc. Het gaat hier dan om het faciliteren van leerprocessen en het versterken van het leervermogen.

 

Organisatiecoach & business coach in Rotterdam

Maak een eerste afspraak

Denk jij dat een Mindset Coach voor bedrijven in Rotterdam jouw bedrijf verder kan helpen? Maak dan kennis met Sabine Hemmers en neem contact met haar op via 06-26262299. Je mag ook een email sturen naar coaching@sabinehemmers.nl of het contactformulier op de website invullen.

Neem contact op

Loopbaan coach in Den Bosch