Mindset Coach voor bedrijven in Amsterdam

Ben je op zoek naar een Mindset Coach of Mindfulness Trainer in Amsterdam? Maak dan kennis met Sabine Hemmers. Ik begeleid bedrijven in het effectiever werken door het verbeteren van werkrelaties, zowel tussen medewerkers als tussen de directie en afdelingen. Als Mindset Coach in Amsterdam kijk ik naar het team en de impact hiervan op de organisatie als geheel.

Lijkt dit je wat en wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking met Sabine Hemmers. Vragen? Stel ze gerust via het contactformulier op de website.

Neem contact op

Loopbaan coach in Den Bosch

Wanneer kies je voor een Mindset Coach voor bedrijven in Amsterdam?

  • Team coaching

  • Executive coaching

  • Communicatie problemen

  • Verandering in de organisatie

  • Verbetering van de organisatie cultuur

  • Werknemers in hun kracht zetten

  • Veiligheid en vertrouwen (terug)brengen in de organisatie

Mindset Coaching

Wat is Mindset Coaching? Deze vorm van coaching richt zich op duurzame verandering binnen de organisatie. Als teamcoach en business coach in Amsterdam richt ik me niet alleen op de zichtbare processen binnen het team en de organisatie, maar ook op de wisselwerking tussen het zichtbare en het onzichtbare gedrag.

Een coach stimuleert de medewerkers en directie om een gezamenlijk avontuur aan te gaan. Zo komen alle afdelingen samen en geven met zijn allen het gewenste doel vorm. Waarom doen mensen wat ze doen, wat levert het op (of niet op), en wat is daarvan het effect op het bedrijf als geheel?

Organisatie verandering realiseren

Als CEO, directeur of manager van een organisatie wil je na verloop van tijd graag groei en positieve verandering zien binnen het bedrijf. Het besef is er dat de organisatie tot veel meer in staat is dan dat er wordt gerealiseerd. Organisatie verandering kan gericht zijn op meerdere doelen.

Een aantal voorbeelden: samenwerking en communicatie binnen een (directie) team of tussen teams, het mee krijgen van de medewerkers om een organisatie transformatie aan te gaan, de organisatiecultuur, de manier van werken, organisatie processen etc. Het gaat dan voornamelijk om het faciliteren van leerprocessen en het versterken van het leervermogen.

 

Organisatiecoach en business coach in Amsterdam

 

 

Samen een keer sparren?

Wil jij hulp van buitenaf inschakelen om jouw team en organisatie als geheel verder te ontwikkelen? Ga dan de samenwerking aan met Sabine Hemmers, Mindset Coach voor bedrijven in Amsterdam. Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel naar 06-26262299 of stuur een email. Je mag ook het contactformulier op de website invullen.

Neem contact op

Tips voor het maken van een carrièreswitch