Team coaching

Wil jij met behulp van team coaching een sterk en high performing team vormen? Ik, Sabine Hemmers, heb als missie om teams te ‘empoweren’ in de groei naar een impactvol en high performing team, waar mensen met veel plezier met elkaar samenwerken. Dat doe ik door gebruik te maken van het 7 schillenmodel van authentiek leiderschap, een in de praktijk getoetst model dat ontwikkeld is door Bas Blekkingh. Daarnaast zorg ik ervoor dat “het gedoe” tijdens de coaching op tafel komt. Zaken zoals wat er in de onderstroom speelt worden behandeld. Dit heeft vaak te maken met normen en waarden en gedrag en communicatie binnen een organisatie.

Ben jij geïnteresseerd in teamcoaching en wil je met jouw organisatie of team workshops, bijvoorbeeld op gebied van communicatie, volgen? Maak dan een afspraak via onderstaande knop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op via telefoonnummer +316-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl.

Ja, ik wil een afspraak

Waar heb je teamcoaching voor nodig?

Team workshops zijn van belang wanneer je jouw team wil laten uitgroeien tot een impactvolle en high performing groep. Wanneer jij tegen onderstaande vragen aanloopt, help ik je graag.

  • Hoe kan ik de samenwerking binnen teams verbeteren of vergroten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er vertrouwen is binnen de groep?
  • Hoe voorkom ik geroddel en achterklap?
  • Hoe kan ik betrokkenheid en eigenaarschap vergroten in het team?
  • Hoe kan ik mijn team zelfsturend maken?
  • Hoe wordt mijn team oplossingsgericht en gaat het zichzelf coachen?
  • Hoe creëer ik open- en eerlijkheid naar elkaar toe zonder schaamte en angst om te falen?
  • Welke normen en waarden hanteren wij?
  • Hoe creëer we meer werkgeluk en werkplezier?
  • Welke sterke eigenschappen hebben mijn teamleden en hoe kan ik deze benadrukken?

Wat is Authentiek Leiderschap?

Authentiek leiderschap is leiderschap waarbij jij je diepste zingeving (missie) en je kernwaarden leidend laat zijn in je gedrag. De verkenningstocht van ‘wat verwacht mijn omgeving van mij’ naar ‘wat wil ik zelf’ brengt je uiteindelijk naar je kern: je authenticiteit. Als jij je eigen kern eenmaal gevonden hebt, is het mogelijk om een reis van je binnenste naar de omgeving buiten te maken. Je missie wordt leidend voor je gedrag, waardoor jouw probleemstelling(en) een andere lading krijgt en je makkelijker keuzes maakt. Dat is wat ik jou leer tijdens teamcoaching.

Hoe leer ik je dat?

Voor de teamcoaching en workshop teambuilding start ik met het houden van individuele intakes van de teamleden. Zo komen missies, normen en waarden, kwaliteiten, ego’s, blokkerende patronen en ander gedoe boven tafel en worden er persoonlijke ontwikkeldoelen bepaald. Deze worden daarna in teamverband besproken, zodat teamleden elkaar beter begrijpen en gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Ego’s worden besproken en constructief ingezet en we pakken blokkerende patronen aan.

Door teambuilding via communicatie krijgt het team een enorme boost in zelfvertrouwen, waarbij ‘elkaar aanspreken’ normaal gedrag wordt. Om het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk te toetsen, observeer ik na de workshop voor teambuilding nog een aantal keer in meetings en geef ik feedforward om het gewenste gedrag en de communicatie te borgen. Daardoor gaat de training ook echt bij de teamleden beklijven en wordt deze in de praktijk getoetst.

business coach voor vrouwen

Waarom kies je voor teamcoaching van mij?

Organisaties, managers en teamleiders kiezen voor mij als teamcoach, omdat ik me volledig in authentiek leiderschap heb verdiept. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als coach en in die jaren heb ik al veel bedrijven van binnen gezien en mensenkennis opgedaan, ook vanuit mijn voormalige rol als recruiter. Daarnaast draag ik bij aan verbeterde samenwerkingen vanuit mijn vier kernwaarden: samenwerking, professionaliteit, gelijkwaardigheid en betrouwbaarheid. Ook heb ik ervaring met vrouwelijk leiderschap en empowerment. Ik werk graag samen met organisaties die willen werken aan een inclusief werkklimaat en dit onderdeel van hun cultuur willen maken.

<

Creëer high performing teams met team workshops

Wil jij je laten adviseren hoe jouw team kan uitgroeien tot een high performing team dat impact maakt én met veel plezier werkt? Maak dan een vrijblijvende (online) afspraak via onderstaande knop. Tijdens deze eerste afspraak bespreken we de coachvraag en hoe teamcoaching in zijn werk gaat. Na afloop daarvan staat het je vrij om een afspraak te maken om het traject te starten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Ja, ik wil een afspraak

Tips voor het maken van een carrièreswitch

Meer dan alleen teambuilding, communicatie en workshops

Naast mijn werk als team coach, werk ik ook als business coach voor vrouwen. Daarbij hou ik het vrouwelijk leiderschap altijd voor ogen. Ik ondersteun vrouwen in het (her)ontdekken van wie ze zijn en waar ze voor staan, zodat ze daar naar kunnen gaan leven. Tijdens deze coaching ontdekken we samen wat jouw missie, visie, waarden en normen zijn. Op basis daarvan kan jij gerichte keuzes maken. We kijken naar zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeeld. Vervolgens werken we aan het vergroten hiervan, met behulp van op maat gemaakte interventies.