Team coach & business coach in Rotterdam

Ben je op zoek naar een teamcoach en business coach in Rotterdam? Dan heb je de juiste persoon gevonden: Sabine Hemmers. Ik help bedrijven die duurzame verandering binnen hun teams willen bewerkstelligen in hun organisatie. Ben je ondernemer, CEO, directeur of manager van een organisatie in Rotterdam en snakt het bedrijf naar een transformatie, transitie of ontwikkeling? Schakel dan Sabine in, een team coach in Rotterdam. Plan een afspraak voor een gratis eerste kennismaking.

Neem contact op

Jouw persoonlijke loopbaan coach in Den Bosch

Wanneer kies je voor een teamcoach en business coach in Rotterdam?

 • Team coaching

 • Executive coaching

 • Communicatie problemen

 • Verandering in de organisatie

 • Verbetering van de organisatie cultuur

 • Werknemers in hun kracht zetten

 • Veiligheid en vertrouwen (terug)brengen in de organisatie

Wat is team en business coaching in Rotterdam?

Een teamcoach en business coach in Rotterdam zal gericht zijn op het faciliteren van een leerproces dat gericht is op een duurzame verandering binnen de organisatie. Als team coach in Rotterdam stimuleer ik medewerkers in organisaties om een gezamenlijk avontuur aan te gaan. Zo geven we samen het gewenste doel vorm.

Niet alleen de medewerkers geven betekenis aan wat er in de organisatie gebeurt, ook de directie en de verschillende afdelingen hebben hier een grote rol in. Waarom doen mensen wat ze doen, wat levert het op (of niet op), en wat is daarvan het effect op het bedrijf als geheel?

Wat kunnen de doelen zijn van organisatie verandering?

Vaak vragen bedrijven niet om team en business coaching. Maar willen ze dat er verandering optreedt binnen de organisatie. Omdat er een groeiend besef is dat de organisatie als geheel tot véél meer in staat is dan dat er wordt gerealiseerd. Die organisatie verandering kan gericht zijn op meerdere doelen.

Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking en communicatie binnen een (directie)team of tussen teams, het mee krijgen van de medewerkers om een organisatie transformatie aan te gaan, de organisatiecultuur, de manier van werken, organisatie processen etc. Het gaat hier dan om het faciliteren van leerprocessen en het versterken van het leervermogen.

 

Welke vormen van coaching zijn er?

Er zijn diverse vormen van coaching. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet:

 • Face to face coaching in de praktijk of bij jou op locatie;
 • E-coaching: online via Teams;
 • Wandelcoaching in de natuur;
 • Telefonisch coaching;
 • Coaching bij bedrijven.

Neem contact op

Organisatiecoach & business coach in Rotterdam

Hoe ziet het coachingsproces eruit?

Hoe een coachtraject er uiteindelijk uitziet, is steeds een kwestie van samen met het bedrijf uitzoeken wat binnen de organisatie of situatie nodig is. En dat begint al met het expliciet en concreet maken van de vraag of het probleem. Tijdens het begeleidingstraject werk ik als teamcoach en business coach in Rotterdam vraag gestuurd, ga ik interactief te werk en richt me op concreet gedrag met als doel individuele-, team- en organisatie ontwikkeling.

Het is hierbij belangrijk voor het succes van het hele business coaching traject dat er een co-creatie is tussen opdrachtgever en coach. Waarbij beiden nog niet precies weten wat het eindresultaat zal zijn. Dat vraagt vanaf het begin en tijdens het hele coachingsproces een open houding en veel betrokkenheid van alle medewerkers. De samenwerking en interactie tussen de opdrachtgever en de coach is vele malen groter dan bij individuele coaching c.q. training.

Na afloop van zo’n traject zijn veel ondernemers nog gebaat bij regelmatig contact met de team coach in Rotterdam. Maar dan meer vanuit de rol van mentor als verbindend sparringpartner.

 

Maak een eerste afspraak

Denk jij dat een teamcoach en business coach in Rotterdam jouw bedrijf verder kan helpen? Maak dan kennis met Sabine Hemmers en neem contact met haar op. De eerste afspraak is altijd gratis en geldt als kennismaking. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-26262299. Je mag ook een email sturen naar coaching@sabinehemmers.nl of het contactformulier op de website invullen.

Neem contact op

Loopbaan coach in Den Bosch