Gun jij jezelf de tijd om op adem te komen?

Tegenwoordig leven we in een wereld waar continue iets van je gevraagd en verwacht wordt. Je kunt alles op internet opzoeken en de meeste dingen 24/7 kopen. Deze manier van leven vraagt dat we meer tijd inlassen voor wat rust en ademruimte oftewel een time-out.
Als ouder geef je je kinderen een time-out om ze uit een situatie met negatieve prikkels te halen. Op deze manier kun je ze rustig krijgen, kunnen ze de situatie verwerken en een betere manier vinden om iets aan te pakken. Volwassenen kunnen hetzelfde doen en daarom bied ik laagdrempelige One day Retreats aan.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op via telefoonnummer +316-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl.

Ja, ik wil een retreat

Wat levert een Retreat op?

Na deze dag zal je meer ontspannen zijn, je krachtig voelen en een diepere verbinding met jezelf ervaren. De oefeningen die we doen kun je thuis in jouw leven gaan integreren zodat je steeds vaker “uit je hoofd, in je lijf” zit en daardoor weloverwogen keuzes kunt maken. Ook heb je handvatten gekregen om anders met stress om te gaan zodat overspannenheid of een burn-out voorkomen kunnen worden. Je gaat hier blij weg met een versterkte mind, vol inspiratie en met nieuwe ideeën!

Waar is de Retreat?

Ik organiseer deze One day Retreat bij mij thuis in Altforst. Deze locatie heeft alles wat je wil voor een One Day Retreat. Wij wonen in een meer dan 100 jaar oude boerderij aan het eind van een doodlopende straat omgeven door natuur. Onze tuin is net helemaal opnieuw aangelegd met veel (pluk)bloemen, een groot gazon, moestuin met kas en er is een zwembad. Overal vind je knusse hoekjes waar je je kunt terugtrekken en even wat kunt drinken. De oefeningen vinden plaats in de tuin en in het voormalige varkensstalletje dat nu verbouwd is tot een lichte en knusse ruimte. Vanaf je mat kijk je zo naar de hemel! Als het zonnetje schijnt, lunchen we buiten en zo niet dan zitten we in de volledig verbouwde paardenstal. Je bent hier echt even helemaal weg uit de drukte van de stad en uit je vertrouwde omgeving!

Ja, ik wil een retreat

Ervaringen van anderen:

Mayke: “Wat een prachtige locatie en alles tot in de puntjes verzorgd! Heerlijk vers eten tussendoor en met een beetje geluk, als het weer het toelaat, een lekkere duik in het zwembad. Sabine zorgt ervoor dat je weer even wat dichter bij jezelf komt tijdens een heerlijk dagje relaxen.”

Esther: “Het was heerlijk! Enorm genoten van de yoga, meditatie, wandeling etc. en niet te vergeten de lunch en dit alles in een prachtige omgeving! Kan iedereen zo’n “me-time dag” aanraden. Dankjewel Sabine, ik kom graag een keer terug!

Agnes: “Dankjewel, Sabine, voor een heerlijke One Day Retreat, ik ben nog aan het nagenieten! Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en er was genoeg tijd en ruimte voor zelfreflectie tijdens de Retreat. De matjes, zitkussens en oogmaskers, de fijne ruimtes, de superfijne plek en omgeving bij jou thuis – het was genieten! De catering, heerlijk! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. Je gaf geen meditatie, je was de meditatie, ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen. En bovenal, de rust en stilte deze dag… Fijn dat jij stilte hebt geïntegreerd in je programma.”

Priscilla: “Vandaag een heerlijke dag gehad dankzij Sabine, op een prachtige locatie. Begeleide meditaties, bewustwording en connectie met mezelf. Het is het alleen al voor het heerlijke eten waard! Kortom een heerlijke dag. “The best gift you can give yourself is time, silence & good food!”

Overige reacties:

  • “Wat wonen jullie hier op een mooie plek. En de omgeving onderweg was ook al zo mooi.”
  • “Wat een uitzicht en rust zo aan het eind van een doodlopende straat.”
  • “Wat een leuke en gezellige plek, zo in de voormalige paardenstal.”
  • “Mogen wij de recepten van al het eten van vandaag?”
  • “Na deze oefening kreeg ik zoveel inzichten.”
  • “Door deze oefening kon ik goed op mijn ademhaling letten, bij yoga lukt dat nooit.”
  • “Ik zou vaker op deze manier willen wandelen.”
  • “Ik voel me helemaal ontspannen, het was fijn.”
  • “Ik ga vol inspiratie, ook door de andere deelnemers, naar huis!”