Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

One day Retreat – Altforst (VOL)

augustus 25 @ 10:00 am - 5:00 pm

€149

 – Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven –

Daar profiteert jouw omgeving van mee

In 1 dag ontladen, tot rust komen én opladen alsof je een lang weekend bent weggeweest, dat is wat een One day Retreat doet. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en, vanuit die pure verbinding, met alles en iedereen om je heen. One day Retreats zijn mini-retraites van 1 dag die in het teken staan van “uit je hoofd, in je lijf” waardoor je veel beter weet wat goed voor je is en welke keuzes je dan wil maken.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?
We beginnen om 10.00 uur met inloop vanaf 9.30 uur (met koffie/thee en iets lekkers) en eindigen rond 17.00 uur. Het programma omvat lichte yoga oefeningen, begeleide aandacht oefeningen (meditatie), stiltewandeling, tijd voor jezelf, lekker vegetarisch & puur eten veelal met producten uit eigen moestuin en misschien nog een duik in het zwembad.

Als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk buiten in onze tuin aan de slag. Even verstillen en bedenken of dat wat je doet nog passend is, krijg je er nog energie van of wordt het tijd om e.e.a. bij te stellen of meer balans te krijgen? Hoe klinkt dat?

Waar is het?
Ik organiseer deze One day Retreat bij mij thuis in Altforst. Deze locatie heeft alles wat je wil voor een One Day Retreat. Wij wonen in een meer dan 100 jaar oude boerderij aan het eind van een doodlopende straat omgeven door natuur. Onze tuin is net helemaal opnieuw aangelegd met veel (pluk)bloemen, een groot gazon, moestuin met kas en er is een zwembad. Overal vind je knusse hoekjes waar je je kunt terugtrekken en even een theetje kunt drinken. De oefeningen vinden plaats in de tuin en in het voormalige varkensstalletje dat nu verbouwd is tot een lichte en knusse ruimte. Vanaf je mat kijk je zo naar de hemel! Als het zonnetje schijnt lunchen we buiten en zo niet dan zitten we in de volledig verbouwde paardenstal. Je bent hier echt even helemaal weg uit de drukte van de stad!

Wat neem je mee naar huis?
Na deze dag zal je meer ontspannen zijn, je krachtig voelen en een diepere verbinding met jezelf ervaren. De oefeningen die we doen kun je thuis in jouw leven gaan integreren zodat je steeds vaker “uit je hoofd, in je lijf” zit en daardoor weloverwogen keuzes kunt maken. Ook heb je handvatten gekregen om anders met stress om te gaan zodat overspannenheid of een burn-out voorkomen kunnen worden. Je gaat hier blij weg met een versterkte mind, vol inspiratie en met nieuwe ideeën!

Twijfel je?
Deze dag is voor iedereen geschikt. Je hoeft geen ervaring met het beoefenen van yoga of mediteren te hebben.

Wat kost het?
De totaalprijs is €149,- incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven/ZZP. Wil je met een vriendin komen dan krijgen jullie korting en betalen dan allebei €139,- incl. of excl. BTW.

Direct een plek boeken?
Stuur mij dan een bericht via coaching@sabinehemmers.nl of via de de knop “Maak een afspraak.” Er is een plek voor jou gereserveerd op het moment dat jouw betaling binnen is.

– Zorg iedere dag voor Me-Time –

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
augustus 25
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€149

Locatie

Altforst
Sluissewal 35
Altforst, Gelderland 6628AL Nederland
Telefoon:
+31626262299
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Sabine Hemmers Coaching
Telefoon:
+31626262299
E-mail:
coaching@sabinehemmers.nl
Bekijk de site van Organisator