Mijn verhaal:

Toen ik besloten had om ook voedingssupplementen en vitaminen te gaan aanbieden, kwam ik al snel op het pad van mijn buurman, die 22 jaar bij het Amerikaanse bedrijf Lifeplus werkt. En heel succesvol, want hij is al jaren met pensioen en pas achterin de 50. Hij woont sinds 6 jaar naast ons en had me al vaker verteld over Lifeplus maar het idee van referral marketing sprak mij toen niet aan. Nu ik toch iets met vitamines wilde doen, ben ik met hem om tafel gaan zitten en merkte dat ik een andere ‘bril’ op had. En dat was de ‘bril’ van “ik wil voedingssupplementen in mijn concept voor Women Empowerment opnemen” en “ik heb extra geld nodig”. Ik ben nl. sinds juni 2022 gestopt met interim Recruitment werk waardoor ik een groot inkomen miste.

En wat ben ik blij dat ik ‘out of the box’ heb kunnen denken en al mijn vooroordelen overboord heb kunnen gooien! Want wat blijkt? De producten zijn fantastisch, ik zal hieronder uitleggen waarom, het bedrijf is super georganiseerd met alleen maar vriendelijke en positieve mensen, ik hoef het niet meer alleen te doen want mijn buurman is mijn sponsor en het systeem van referral marketing zit heel goed in elkaar en is gewoon een andere manier van marketing en in andere landen echt heel normaal. En dan last but not least, je loopt GEEN ENKEL RISICO! Je hoeft niks te investeren, je moet wel elke maand een product kopen voor ongeveer 68 euro en voilà, je kunt starten met je eigen bedrijf en je hebt dan ook al meteen je eigen webshop! Het plaatje werd nóg interessanter toen mijn buurman mij voorstelde aan 1 van zijn Nederlandse teams die net het platform Master my Freedom hadden opgezet. Ook hier zal ik hieronder meer uitleg over geven.

Wat is referral marketing

Referral marketing is het simpelweg aanbevelen van iets waar je enthousiast over bent en waar je vervolgens dan een kleine vergoeding voor krijgt. Zo heb ik gisteren in een restaurant gegeten waar het eten heerlijk was, de bediening super vriendelijk en de prijzen echt heel goed waren (koffie 1,25 euro!). Dit heb ik de volgende dag tegen veel verschillende mensen gezegd omdat ik zo enthousiast erover ben en andere mensen deze ervaring ook gun en het restaurant gun ik extra klanten. Zo werkt referral marketing dus ook.

Wat doet Lifeplus?

Het is hun missie om wereldleider te zijn in holistisch welzijn. Waarom holistisch? Omdat wellness over zoveel meer gaat dan wat we consumeren. Lichaamsbeweging, evenwicht tussen werk en privéleven, geluk, dankbaarheid, financiële stabiliteit en het behoren tot een gemeenschap, zijn slechts enkele factoren die jouw gezondheid beïnvloeden.
De ingrediënten die zij in hun producten gebruiken, zijn ontworpen met het oog op synergie. Zij activeren en vullen elkaar aan en werken samen, zodat de supplementen en vitamines een optimale werking hebben. En ze zijn gepassioneerd door kwaliteit misschien zelfs geobsedeerd en daarom maken hun onderzoeks- en productieteams zoveel mogelijk Lifeplus-producten zelf.
De Lifeplus gemeenschap is vol warme, vriendelijke en ondersteunende mensen die gepassioneerd zijn om anderen te helpen hun eigen welzijn te ontsluiten. Het is een van de dingen waar ze het meest trots op zijn, maar het is moeilijk om één reden aan te wijzen waarom Lifeplus zulke mensen aantrekt. Misschien zijn het hun producten of hoe ze met mensen omgaan of misschien is het hun eenvoudige, risicoloze systeem. Waarschijnlijk is het alles bij elkaar – de hele ervaring met Lifeplus.
Ze houden zich ook bezig met duurzaamheid door het gebruik van 100% gerecycled materiaal voor elk intern verpakt product, het nooit testen op dieren en het implementeren van milieuvriendelijke programma’s in hun faciliteiten.
De Lifeplus Foundation helpt kansarme gemeenschappen zichzelf te helpen en bouwt zo de basis voor een duurzame toekomst.
Ze sponsoren het Engels dames Wahoo cycling team.
Ze organiseren het hele jaar door regelmatig uitstapjes, feestjes en grootschalige evenementen en zijn ze altijd op zoek naar manieren om met de mensen die Lifeplus vormen het leven te vieren.

Wil je meer weten, neem dan eens een kijkje in mijn webshop: www.lifeplus.com/SHJ5AP/S/

Waarom producten van Lifeplus?

Zoals gezegd, de producten van Lifeplus worden vooral door eigen onderzoeks- en productieteams zelf gemaakt.
Met de keuze van ingrediënten wordt gekeken naar de synergie tussen de verschillende stoffen zodat ze een optimale werking en opname hebben.
Ingrediënten worden beoordeeld op hun werking, pesticiden, herbiciden, residu van oplosmiddelen, microbiële groei, zware metalen en andere parameters.
Producten worden vervaardigd met behulp van koude productietechnieken waardoor de werking van de ingrediënten optimaal blijft.

Wat is Master my Freedom?

Master my Freedom is een hechte groep, like minded, positieve mensen, die je persoonlijk mentorship geven binnen een ondersteunende platform omgeving met wekelijkse videocalls en een appgroep. Zodat jij in staat bent om de beste versie van jezelf te zijn. Kijk maar eens op de website (zie onderstaande link) en kijk dan vooral naar het eerste filmpje en de reviews onderaan de pagina.

Link: https://www.mastermyfreedom.com/

Ben jij op zoek naar?

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Financiële vrijheid
  • Een groep gelijkgestemden
  • Verbetering van jouw gezondheid
  • Een manier om in je kracht te komen en of te blijven

Ik ben benieuwd of jou ook iets triggert net zoals dat bij mij deed en hoop dat jij niet, net zoals ik, nog 6 jaar wacht!