Ervaring van cliënten

Ben jij op zoek naar een toegewijde coach? Dan ben je van harte welkom! Lees hier de ervaringen van mijn cliënten. Bij interesse kun je eenvoudig contact opnemen.

Neem contact op

Tips voor het maken van een carrièreswitch

E. vertelt het volgende:

Ik heb de loopbaan coaching van Sabine als zeer prettig en verhelderend ervaren. Sabine is zeer vriendelijk, denkt goed met je mee en geeft bruikbare tips. De aanpak van de coaching sessies vond ik goed. Na een coaching sessie krijg je opdrachten waarmee je in de tussentijd verder aan de slag kunt. Je wordt echt aan het denken gezet op een positieve manier. In de loop van de sessies heb ik met de hulp van Sabine een duidelijk beeld gecreëerd m.b.t. mijn loopbaan.

B. zegt het volgende:

Sabine is in staat om in een korte tijd op een prettige maar doortastende wijze stap voor stap je bewust te maken van je persoonlijke overtuiging en gedrag en wat hiervan de impact is/kan zijn op je werk- en privé situatie. Met haar business kennis is in zij staat om een echte gesprekspartner te zijn met passende en herkenbare voorbeelden.
Daarnaast is zij een gedreven coach die ook actief in de gesprekken mee op zoek gaat naar mogelijkheden om eventuele geconstateerde problemen/aandachtspunten concreet aan te pakken. Ikzelf heb de coaching als zeer prettig en waardevol ervaren waarbij ik zowel punten heb ontdekt waarmee ik verder aan de slag ben gegaan en/of waar ik bewuster mee om ga in m’n dagelijkse samenwerking.

M. vertelt over Sabine:

Tijdens de prettige coaching gesprekken met Sabine heb ik haar professionaliteit als coach mogen ervaren. Sabine heeft mij op een respectvolle manier geconfronteerd met mijzelf en mij inzicht gegeven in hoe ik stappen kan maken in mijn verdere ontwikkeling. Daarbij heb ik concrete handvaten meegekregen die direct toepasbaar zijn. In de coaching sessies hebben we mijn ervaringen besproken en heeft Sabine mij geholpen om weer tot nieuwe inzichten te komen. Sabine is een inspirerende coach, ik kan haar van harte aanbevelen voor een ieder die zijn / haar leiderschaps competenties verder wil ontplooien.

 

R. zegt het volgende:

Sabine heeft mij geholpen om te gaan met stressvolle situaties in mijn werk bij het FNV. Iedereen kan dit, alleen het moet er wel uitkomen. Sabine is in staat om je te laten inzien dat je het kan en deze eigenschap ook nog te versterken. Door met Sabine te werken heb ik me zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen, waar ik nog steeds veel plezier van heb.”

C. vertelt het volgende:

Sabine heeft ervaring met, en veel kennis van menselijke processen in (grote) organisaties. Dat is een unieke combinatie die haar instaat stelt als deskundige op professionele wijze je tot inzichten te doen komen, die onontbeerlijk zijn voor een goed carrièreverloop.

F. heeft deze ervaring:

Sabine helped me in finding the balance between my work and personal life. Her professional coaching sessions empowered me to be more successful for my organization and gain energy from the things I do. Due to the effectiveness of her sessions, she helped me with making this step within a short time frame. I would highly recommend Sabine.

Kern kwaliteiten: Persoonlijk, expert in haar vak, integriteit

A. vertelt het volgende:

Vanaf dag één voelde ik me bij Sabine op mijn gemak. Niet alleen Sabine, maar ook de ruimte waarin de gesprekken plaats vonden, straalde rust uit. Dit stelde mij enorm op mijn gemak. Gedurende de vele gesprekken die we gevoerd hebben, wist ze steeds opnieuw oplossingen en mogelijkheden bij me naar boven te halen die ik in de dagelijkse praktijk van werk en een gezin zeer goed kon en kan gebruiken. Na iedere sessie was ik helemaal opgeladen en zag ik incidenten en problemen in een ander perspectief. Ook nu ik klaar ben denk ik nog vaak terug aan wat Sabine in bepaalde situaties zou hebben gezegd. “Alle oplossingen zitten in jezelf”, zei Sabine altijd. “Ik coach je alleen waardoor het naar boven komt”. Dat is wat ze doet en heel goed kan. Ze is een geweldige coach.

N. over Sabine:

Sabine heeft mij geholpen om mijn persoonlijke effectiviteit te vergroten als senior consultant bij Capgemini. Zij heeft mij geholpen in korte tijd mijn verbetergebieden te identificeren en de oorzaak te achterhalen van mijn belemmerende overtuigingen. Sabine is in staat geweest om het tempo te vinden dat bij mij past, waardoor het een persoonlijk en confortabel proces werd. Na een paar korte sessie voel ik mij een ander persoon en ben ik veel effectiever als consultant.

Top kwaliteiten: Geweldig resultaat bereikt, waardevol, integriteit

 

Maak gelijk een afspraak

Wil je gebruik maken van mijn diensten als coach en hulp bij het oplossen van jouw probleem of vragen? Neem dan contact met mij op voor een eerste afspraak. Je kunt bellen naar 06-26262299 of stuur een e-mail naar coaching@sabinehemmers.nl. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Neem contact op