Empowerment Days

Ik organiseer regelmatig Empowerment Days voor vrouwen met ambitie. In deze training cq. coaching gaat het om het empoweren van mensen en staat Authentiek Leiderschap centraal. Wil jij de mooiste en meeste authentieke versie van jezelf worden? Sta jij op een kruispunt in je leven en vraag je je af welke weg je wilt inslaan?

Ja, ik wil in mijn kracht komen

Empowerment voorbeelden

De onderstaande punten zijn redenen om stil te staan bij jouw dieper liggende verlangens en om keuzes te maken en regie te nemen over je leven. Niemand is verantwoordelijk voor jouw geluk. Jij draait zelf aan de knoppen!

 • Ik ben niet tevreden over bepaalde dingen als werk, relatie of gezondheid;
 • Ik ben klaar voor een next level, maar hoe en wat;
 • Ik durf niet te kiezen;
 • Ik wil meer rust en balans;
 • Ik loop mezelf voorbij;
 • Ik wil meer in verbinding komen met mezelf en/of anderen;
 • Ik ervaar te weinig autonomie;
 • Er knaagt iets aan me maar ik weet niet wat.

Wat kan ik dan voor je betekenen?

Tijdens de Empowerment Days (training cq. coaching), waarin het gaat om het empoweren van mensen, maak je in een kleine groep van 8 deelnemers, kennis met authentiek leiderschap. Je zet stappen om inzicht te krijgen in jouw missie, visie, drijfveren en waarden & normen.

Enkele empowerment voorbeelden zijn:

 • Het versterken van jouw capaciteiten om meer zeggenschap te verkrijgen over jouw eigen situatie en daar verantwoordelijkheid voor te nemen;
 • Iemand anders empoweren door: bevoegdheden aan iemand te delegeren, door iemand te betrekken bij het beslissingsproces, door iemand meer autonomie te geven;
 • Via empowerment krijgen individuen, organisaties en gemeenschappen greep op hun eigen situatie en hun omgeving. Ze verwerven controle en hun kritische bewustzijn scherpt aan;
 • Jouw eigen capaciteiten benutten en ontwikkelen om in economisch, sociaal en politiek opzicht actief meer gestalte te geven aan jouw eigen leven en dat van de gemeenschap waarvan je deel uitmaakt.

Naast het verkrijgen van jouw missie, visie, drijfveren en waarden & normen, besteden we ook aandacht aan wat jouw belemmerende overtuigingen zijn waardoor je geen actie neemt. Tijdens de Empowerment Days is er ook tijd om uit je hoofd meer in je lichaam te komen waardoor je diep van binnen gaat voelen waar jouw innerlijk vuur van gaat branden. Drie weken na de Empowerment Days, is er nog 1 op 1 coaching via een online coachgesprek, waarin we terug kijken op deze dag, bespreken we wat er voor jou veranderd is, welke empowerment voorbeelden heb je en wat heb je nog nodig?

Ja, ik wil in mijn kracht komen

business coach voor vrouwen

Wat levert een Empowerment Day op?

Ik wil graag middels deze training mensen empoweren door bij te dragen aan het authentieke geluk van vrouwen, waardoor zij meer in hun kracht komen op zowel zakelijk als privé vlak. Het zal makkelijker worden om keuzes te maken waardoor de privé/werk balans verbeterd. Daarnaast zullen vrouwen op hun werk, door meer hun authentieke zelf te zijn, hun vrouwelijke eigenschappen durven in te zetten waardoor zij betere carrièrekansen hebben en er betere resultaten behaald zullen worden.

Hoe ziet het programma van een Empowerment Day er uit?

09.00 – Aankomst
09.30 – Programma
10.45 – Koffie/thee pauze
11.00 – Ontspanningsoefeningen/stilte wandelen
12.00 – Programma
13.00 – Lunch en rust
14.00 – Programma
15.30 – koffie/thee pauze
16.00 – Programma
17.00 – Afsluiting

Neem contact op

Waar vinden de Empowerment Days plaats?

Deze mooie dagen vinden plaats in de duurzame en sfeervol verbouwde villa op de Hoorne Boeg, midden op de Hilversumse heide. Wij verblijven dan op de eerste verdieping van de Villa in de sfeer van lang geleden, waar we veel ruimte hebben met een prachtig uitzicht. Als het mooi weer is, kunnen alle deuren open en kijk je vanaf de veranda over de heide met de kronkelige grove dennen. Door deuren van glas kom je in de zitkamer met een houtkachel en wat luiere stoelen en banken.

Tussen de middag wordt een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd bij restaurant Bij de Tuinman met heerlijke, pure producten en de eigen moestuin.

Wat kost een Empowerment Day?

De investering in deze coaching waar je een leven lang plezier van hebt is 295,- euro inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ZZP-ers en bedrijven. In deze prijs is de 1 op 1 online coachsessie en zijn koffie/thee/lunch en tussendoortjes inbegrepen. Wil jij ook een Empowerment Day bijwonen? In september, oktober en november zullen deze plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie.

Naast het geven van deze trainingen, coach ik ohgv vrouwelijk leiderschap ook 1 op 1 en daarnaast train ik authentiek leiderschap in Teamcoaching.

Ja, ik wil in mijn kracht komen